Als exclusief leverancier in de Benelux, leveren wij origineel Italiaans terrasmeubilair van het Italiaanse familiebedrijf Grandi Maioliche Ficola in Deruta. Dit idyllische middeleeuwse dorp, op de grens van Umbrië en Toscane, staat bekend om haar aardewerk en is absoluut een bezoek waard wanneer u in de buurt bent. Sla dan ook een bezoek aan Grandi Maioliche Ficola niet over. U kunt daar het ambachtelijke maakproces en het daaruit voortkomende keramieken terrasmeubilair met eigen ogen bekijken. Zie www.grandimaiolicheficola.eu voor meer informatie.

 

Transport en aflevering

Onze producten worden binnen uiterlijk 6 weken na aankoop bij u thuis afgeleverd. U kunt daarbij kiezen voor directe levering vanuit Italië of levering en installatie door ons personeel (de prijzen op deze website zijn exclusief transportkosten).

De tafelbladen worden geleverd met een echtheidscertificaat waarop de naam van de schilder staat vermeld.

 

Prijzen

Vanwege de vele mogelijke combinaties van vormen, vormen, afmetingen, dessins, onderstellen en stoelen is het niet mogelijk om prijzen te presenteren voor elke combinaties. Neemt u daarom aub contact met ons voor de precieze prijs van door u gewenste tuinset

Klik hier voor prijsindicaties voor tafelbladen.

Klik hier voor prijzen van onderstellen en stoelen

 

Over ons

Al Fresco Tuintafels is het bedrijf van Bert Heesink en zijn Italiaanse compagnon Guido Magneschi. Als fervent bezoeker van Italië heeft Bert vele vakanties in Toscane en Umbrië doorgebracht. Vakanties die in het teken stonden van de Italiaanse zon, de lokale keuken en de prachtige omgeving met haar mooie dorpen en steden. Zo bezocht Bert in 2002 het middeleeuwse dorpje Deruta bij Perugia. Dit dorp staat bekend om haar traditionele aardewerk en Majolica keramiek. Al sinds de 13e eeuw wordt keramiek hier met de hand vervaardigd.

In 2002 schafte Bert bij zijn bezoek aan het familiebedrijf Grandi Maioliche Ficola een prachtig handgeschilderd keramieken tafelblad met bijpassend smeedijzeren onderstel en dito stoelen aan. Vijftien jaar later vormt de tafel nog altijd het hart van zijn tuin. Nog net zo mooi als bij aankoop, trekt de tafel steevast de aandacht van bezoekers. Dit heeft Bert doen besluiten om samen met zijn Italiaanse vriend Guido de Italiaanse “Al Fresco sfeer” naar de Benelux te halen.